Ventilation

Din lokale ekspert i ventilationssystemer

Ventilationssystemer har stor betydning for dem inde i boligen. Det er vigtigt for deres trivsel og sundhed. Dårlig udluftning giver et dårligt indeklima, hvilket giver større risiko for bl.a. svamp og råd. Det er ikke kun skidt for boligen, men også for beboerne og de ansatte på arbejdspladsen. Et godt indeklima er vigtigt for at holde folk raske og produktive. Ventilationssystemer er med til at udskifte den beskidte luft med den rene luft ude fra, hvilket gør, at man bibeholder det gode indeklima uden at skulle huske at lufte ud hele tiden. Det anbefales, at man lufter ud 4-5 gange om dagen. Det er der ikke mange, som gør i praksis. Det er især vigtigt i nyere boliger som er godt isoleret. Det er en godt for både klimaet og husets energiforbrug, men det kræver til gengæld, at man husker at lufte ud. Især rum, som bliver udsat for vand og damp, har brug for hyppig udluftning. Der er ofte tale om køkken og badeværelse.

Hos VVS Lyngby er vi eksperter i ventilationssystemer. Vi udfører professionel levering og installering, så du kan få et velfungerende ventilationssystem samt et sundt indeklima. Vi kan levere løsninger til både hjemmet og erhvervsejendomme. Et godt indeklima er nemlig altafgørende for vores komfortniveau, hvilket gør os bedre i stand til at fokusere og være effektive i vores arbejde. Det kan altså nemt blive en besparelse på den samlede økonomi. Har du spørgsmål eller brug for en snak om din ventilation? Du er altid velkommen til at henvende dig på enten mail eller telefon, så tager vi en snak om dig og din boligs behov. Samtidigt giver vi også gerne et uforpligtende tilbud, hvis du har et konkret projekt. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi skræddersyer gerne løsninger, som passer til dit specifikke behov og budget.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs lyngby ventilation sundt indeklima

Et godt indeklima giver højt komfortniveau

Et dårligt indeklima kan i værste fald føre til skimmelsvamp, råd og husstøvmider osv. Dette er selvfølgelig ikke positivt for komfortniveauet i husstanden. Til gengæld kan man med de rigtige valg af ventilationssystemer skabe et godt og sundt indeklima, hvilket vil skabe et tilsvarende godt komfortniveau. Et højt komfortniveau kan mærkes på vores helbred, da man vil føle sig mindre sløj og mere produktiv. Derfor er det vigtigt at have god ventilation både i hjemmet, men også på arbejdspladsen. VVS Lyngby hjælper gerne med at finde de rigtige ventilationsløsninger til dig og din bolig, så der bliver skabt optimale indendørs rammer.

Servicering af din ventilationsanlæg

Udover at levere og installere ventilationsløsninger tilbyder vi naturligvis også servicering af din nuværende ventilation. Vi har bl.a. erfaring inden for ventilationsanlæg, ventilatorer og spjæld. Mens vi ser på det, så kan vi sagtens give et forslag til, hvordan og hvornår det gamle ventilationsanlæg skal udskiftes eller renoveres. Ens ventilation skal gerne renses hvert 4 til 6 år, da støvpartikler fra luften tilsmudser ventilationskanalerne. Dette nedsætter kanalernes virkning, så din ventilation ikke længere fungerer optimalt. Det kan heldigvis klares med en rens, og så virker den som den skal igen. Hvis du laver en serviceaftale med os, garanterer vi, at din ventilation får den mest optimale driftsøkonomi.

vvs lyngby ventilation kanal
vvs lyngby ventilation gulvrist

Bæredygtige ventilationssystemer

Bæredygtige løsninger handler om at bruge den energi, som allerede eksisterer, frem for at skabe nyt. En populær og miljørigtig løsning er varmegenvindingsanlæg. Ved varmegenvinding genbruges varmeenergien i huset til at varme den nye friske luft op. På den måde bliver boligen ventileret uden at din bolig bliver kold, og der skabes et godt indeklima. Ved at genvinde energien, skal man ikke bruge energi eller penge på at danne ny energi, hvilket giver besparelser på både el- og varmeregningen. Derfor er det ikke kun miljørigtigt at gøre, men også billigere i det lange løb. Et varmegenvindingsanlæg er ydermere en god løsning, hvis du lider af allergier, da anlægget kan filtrere partikler fra luften, så pollen og andre partikler ikke kommer ind i boligen.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud