Sanitetsteknik

Badeværelset - et essentielt funktionsrum

Fungerer dit badeværelsesinventar ikke optimalt? Drypper vandhanen eller løber toilettet? Kunne du godt tænke dig et spabad i stedet for dit almindelige badekar? Drømmer du om en totalrenovering af badeværelset? Uanset opgavens omfang, så er VVS Lyngby klar til at hjælpe dig i mål. Vi har specialiseret os i sanitetsteknik, da vi ved, hvor vigtigt badeværelset er for folk. Et funktionelt badeværelse er en stor faktor for hverdagens høje komfortniveau. Vores fagfolk har erfaringen og kompetencerne til at give kunden de bedste badeværelsesfaciliteter. Dette gælder både inden for, hvilke materialer og elementer, der skal bruges, samt hvordan det skal installeres og monteres. Vi tilbyder ligeledes kvalitetsmaterialer såsom Ifö, Hansgrohe og Gustavsberg, så materialernes holdbarhed og kvalitet er sikret. Endvidere kan vi naturligvis reparere eller udskifte det ødelagte inventar, så du altid har et funktionsdygtigt badeværelse.

Udover funktionalitet, så tager vi også hensyn til det æstetiske udtryk. Et flot badeværelse er med til at sætte ramme på hverdagen, og det vil vi gerne give en hånd med. Derfor er det vigtigt for os at have en tæt kundedialog gennem hele processen. Har du en vision til det nye badeværelse? Vi vil gerne gøre dem til virkelighed. Vi tager højde for alle dine krav, ønsker og behov. Med os er det dig, som styrer slagets gang. Vi stræber altid efter at levere et resultat, som både vi og kunden kan være stolte af. Der findes mange forskellige familiekonstellationer, men uanset om du bor alene, bor med en samlever eller en hel familie, så kan vi hjælpe med at finde den bedste løsning for lige netop dig og dit badeværelse. Er du i tvivl, så er du velkommen til at tage fat i os på enten mail eller telefon. Vi giver gerne råd og vejledning, så du er sikret kyndig hjælp fra professionelle VVS’ere.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs lyngby badeværelse badekar

Toilet, bad og inventar som kunden ønsker det

Med tidens udvikling og standarder kan man nu være med til at indrette badeværelset – lige som man ønsker det. Samtidigt er det ikke ensbetydende med, at man skal gå på kompromis med badeværelsets grundlæggende formål. Mulighederne er mange inden for materialer og badeværelsesinventar. Der er blandt andet valg af toilet, håndvask, bruser og badekar. Til væggene kan man vælge mellem materialer som klinker og fliser m.fl. Materialerne har især betydning for vedligeholdelsen af rummet. Skal det være nemt at gøre rent eller er æstetikken vigtigere? Det er nogle af de spørgsmål, vi kan hjælpe dig med at sortere i samt løse.

Installation af VVS-teknik og inventar

VVS Lyngby sørger for teknikken. Vi kan både finde de rette produkter og materialer, samt montere og installere dem. Vi installerer produkterne med stor omhu, så badeværelsesinventaret er holdbart og fungerer optimalt. Det har vores fagmænd og -kvinder stor erfaring med, hvorfor vi kan garantere, at vores installationer står fast, er funktionsdygtige og holder tæt. For yderligere at sikre dette, gør vi brug af anderkendte og kvalitetssikre mærker som Hansgrohe, Ifö og Gustavsberg. Det er mærker, hvis kvalitet og holdbarhed, vi kan stå inde for. Et badeværelse er ikke meget værd, hvis teknikken ikke virker, hvorfor det også er vigtigt for os at tage os af reparationer af bl.a. bad, toilet og afløb.

vvs lyngby toilet sanitetsteknik
vvs lyngby badekar sanitetsteknik

Bruser, badekar eller begge dele?

Badeværelser handler om meget mere end sanitetsforhold og funktionalitet. Det handler også om selvforkælelse og afslapning. Det er ofte badet, som er stedet til dette. Den ultimative selvforkælelse får man via et badekar. Det kan være luksuriøse badekar som spabad eller boblebad, men det kan naturligvis også være de mere almindelige bl.a. siddebadekar og hjørnebadekar. Hvis du har et stort badeværelse, så har du mulighed for både at vælge et badekar til afslapning og en bruser til det daglige bad. Hvis pladsen er mindre, så kan en løsning være at kombinere bruseren med badekaret, så man stadig har mulighed for selvforkælelse.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud