Varme

Optimal opvarmning af din bolig

VVS Lyngby følger med tidens teknologi og udvikling. Vores fagfolk er specialiserede i varmeoptimering og varmeløsninger, og de bliver jævnligt efteruddannet. På den måde kan vi sikre os, at vi kan levere varmesystemer, der bedst muligt optimerer din hverdag. Vi skaber varmeresultater, som passer til kunden og boligens behov. Derudover kan vi også hjælpe med at skabe luft i økonomien gennem de rigtige varmekilder. Det er dog også vigtigt at skabe den bedste økonomi på den nuværende varmekilde. Derfor tilbyder vi servicering af alle varmekilder, så varmen er så optimal og effektiv som muligt. Derved sparer du penge på bundlinjen, da du ikke behøver at bruge lige så meget energi på opvarmningen som før.

Ingen bolig er ens, derfor er det også vigtigt, at der findes forskellige typer af varmeløsninger. Nogle af de varmeløsninger er bl.a. fjernvarme, oliefyr, pillefyr, varmepumper eller jordvarmeanlæg. Der er kommet flere moderne og miljørigtige løsninger på bordet, så man nu kan få en varmekilde, som både sparer på CO2-regnskabet og på el- og varmeforbruget. Hvis man har mulighed for det, anbefaler vi at vælge en bæredygtig løsning, da det er en god investering i fremtiden. Hos VVS Lyngby leverer og installerer vi et bredt udvalg af varmekilder, men vi tilbyder også optimering og servicering af den gamle samt reparation, hvis noget er gået i stykker. Vi kommer gerne forbi for at undersøge, om din varmekilde fungerer optimalt, eller om den trænger til optimering eller udskiftning. Uanset typen af din bolig, så finder vi den bedste løsning på dit specifikke projekt – dette gælder både ift. funktionsdygtigheden og økonomien. På grund af vores høje faglighed og erfaring, kan vores fagfolk også skræddersy varmeløsningerne til kundens individuelle krav. Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud? Uanset om du er erhvervskunde eller privat kunde, er du altid velkommen til at kontakte os enten via mail eller telefon.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs lyngby varme gulv varmeslanger

Grønnere og billigere opvarmning

Fremtidens varmeløsninger er bæredygtige, og det er godt for både dig og planeten.
Skal du i gang med et renoveringsprojekt eller et nybyggeri, så kan du med fordel overveje, om din varmekilde ikke skal være bæredygtig. Du kan f.eks. vælge jordvarme eller solvarme, som du integrere i konstruktionen fra starten. Fordelene ved de miljørigtige løsninger er, at det hverken indeholder mere vedligeholdelse eller en større sum penge. Ved at genbruge den energi, som allerede eksisterer, gavner det ikke kun miljøet, men også strøm- og varmeforbruget. Derfor kan et skift til en grøn løsning være en god investering i det lange løb.

Varmegenvinding og varmepumper

Mange bæredygtige løsninger bruger et princip, som hedder varmegenvinding. Det betyder, at man tager varme, der allerede eksisterer, og genbruger det et andet sted – altså som varme i boligen. Varmepumper er en populær varmeløsning, som tager dette princip i brug. Man kan vælge mellem luft-til-luft pumper, vand-til-luft pumper og jord-til-luft pumper. Forskellen på pumperne er i store træk, at de genvinder varmen fra hvert sit sted: Luft, vand og jord. Det er praktisk, da man derfor kan få varmepumper til mange forskellige typer husstande. En varmepumpe er en god løsning, da den både er bæredygtig og energioptimerende. Den skal ikke bruge penge på at danne energi, i stedet genbruger den det, som allerede findes i omgivelserne.

vvs lyngby varmepumpe installation
vvs lyngby varme radiatortermostat

Radiatorer og skræddersyede radiatorskjulere

Har du brug for eller har du en radiator, som står og fylder? Radiatorer er ofte store og ikke så nemme at skjule, men de er også nyttige. Derfor har vi en løsning. Vi kan hjælpe med at vælge og evt. skræddersy dine radiatorskjulere, så de både skjuler dine radiatorer og supplerer det æstetiske udtryk i huset. Det er en nem og hurtig løsning, som kan give din bolig et flot ansigtsløft. Hos VVS Lyngby har vi mulighed for at skræddersy løsningerne, så de naturligvis passer dit hjem og radiatorer. Ydermere kan vi tilbyde eftersyn af de nuværende radiatorer, samt reparere eller skifte ud, hvis der er behov for dette.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud