Blikkenslager

Din lokale blikkenslager

VVS Lyngby har topprofessionelle og dygtige blikkenslagere med kompetencer inden for en bred vifte af blikarbejde. Vi leverer, installerer og reparerer blikarbejde, der kan overleve alt slags vejr. Det er nødvendigt i de danske vejrforhold at have en modstandsdygtig bolig. Regn og blæst slider på boligens overflader, derfor er det essentielt at få facaderne beskyttet bedst muligt. Nogle af de måder, man kan gøre sin bolig eller erhvervsejendom modstandsdygtig på, er via tætte inddækninger, facadebeklædninger og effektive regnvandsafledninger.

Blikarbejdet er vigtigt for hele boligen. Hvis løsningen er fejlbar, så kan det have store konsekvenser for boligen og boligejerens pengepung. Der kan eksempelvis trænge vand ind i konstruktionen, hvilket kan medføre store fugt- og vandskader i huset. Derfor anbefaler vi, at man vælger en autoriseret blikkenslager til at stå for diverse opsætninger, reparationer og udskiftninger man har behov for. Vi er også behjælpelige til mindre opgaver. Blandt andet hvis tagrenderne er fyldte eller utætte, samt hvis nedløbsrørene er stoppet.

Vores blikkenslagere har mange års erfaring under bæltet, derfor ved de, hvilke materialer, som passer til det individuelle projekts behov, samt kundens ønsker og visioner for projektet. Grundet deres høje erfaring inden for blikkenslagerfaget ved de, at det ikke kun er funktionalitet, der er vigtigt for kunden. Det er oftest lige vigtigt at have fokus på æstetikken. Det ydre udseende er det første man ser på en bolig, og derfor er det også essentielt, at facaden tiltaler kunden. Derfor har vi specialiseret os i at kunne skræddersy løsninger, der passer til kundens visioner for, hvordan deres bolig skal se ud. Dette gør vi naturligvis uden at skære ned på den høje kvalitet og funktionsdygtighed. Har du forespørgsler eller spørgsmål vedrørende blikarbejde? Så hører vi gerne fra på enten vores telefon eller mail. Vi hjælper dig gerne frem til den optimale VVS-løsning, der matcher dit behov bedst muligt.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs lyngby blikarbejde inddækning kvist

Effektiv facade- og tagbeklædning

Facade- og tagbeklædning af en bolig er vigtig af den primære årsag: Facader og tag er med til at beskytte os mod de danske vejrforhold. Derfor er det også vigtigt at tage hånd om dem. Med ny beklædning får din bolig en ny og forlænget holdbarhedsdato, så den kan beskytte dig i endnu længere tid. Endvidere er det også med til at opfriske udseendet på boligen. Facader og tag er oftest det første man ser på en bolig, derfor er det vigtigt, at beklædningen passer til kundens stil, ønsker og behov. VVS Lyngby er eksperter i tag- og facadebeklædning, så vi bedst muligt kan løse opgaven, så kundens visioner og økonomi går op i en højere enhed.

Inddækninger på taget

Inddækninger skal tætne taget, så regn og sne ikke har mulighed for at trænge igennem små sprækker og revner i taget. Derfor er det en essentiel del af bygningsfacadelen og vedligeholdelsen af boligen, selvom det måske ikke er så vigtigt for det visuelle. Inddækninger skal laves der, hvor flere bygningselementer mødes på taget. For eksempel mellem tag og skotrende, murkrone, skorsten eller kviste. En tæt inddækning gør, at der ikke trænger vand ind i konstruktionen under taget. Hvis der trænger vand ind, så kan det ødelægge byggematerialerne og dermed også boligens levetid. Der er også risici for svamp, råd og fugtskader i huset, hvilket vi helst vil undgå på kundens vegne.

vvs lyngby blikarbejde taginddækning
vvs lyngby blikarbejde tagrende

Funktionelle tagrender og nedløbsrør

I Danmark er vi beriget med hyppig regn. Det stiller nogle krav til vores regnvandsafledning. Vores VVS-installatører leverer og installerer en bred vifte af tagrender, nedløbsrør og regnvandsafledning. På den måde kan vi sørge for, at du får en funktionel og driftssikker løsning, samt et udseende, der matcher boligens stil.

Tagrender gør, at det overskydende vand ikke løber ned over tagkanterne og beskadiger husets facader og fundament. Nedløbsrør er vigtige, da de leder vandet i den rigtige retning – væk fra boligen. Det giver boligen de bedste betingelser for at bibeholde dens gode stand så længe som muligt. Sammen skaber de en vej væk fra boligen, så der ikke bliver behov for dyre reparationsregninger efter vandskader.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud